Pieter Schreurs in actie
Pieter Schreurs in actie (Foto: Jeroen Rengelink)

't Pluumke' 67 1 buigt 3-2 achterstand om in 3-5 winst

  Sport


Met een 5-3 winst in de eerste wedstrijd tegen Poona 1 was het doel van 't Pluumke'67 deze wedstrijd nog een puntje meer te pakken. Echter moest het team het zonder vaste waarde Niek Cornelissen doen, die nog rust neemt voor zijn schouderblessure.

Winterswijk - In de dubbels werden de punten verdeeld. De heren konden het in twee spannende sets net niet winnen en na een taktisch sterke wedstrijd hebben de dames hun wedstrijd in twee sets gewonnen. Jeroen Rengelink wilde revanche in de herenenkel maar kon ondanks de vele scherpe netrally's de twee sets niet winnen. Judith Prinsen speelde zeer beheersd en won haar enkel.

Pieter Schreurs zijn tegenstander wilde ook revanche van de vorige keer en nam deze ook. Vera Prinsen speelde ook zeer geconcentreerd en won haar wedstrijd in twee sets. Met een tussenstand van 3-3 werd met de gemengddubbels begonnen. Pieter en Judith wonnen de eerste gemengddubbel en Jeroen en Vera hadden er drie sets voor nodig. Met een 3-5 winst blijft 't Pluumke in de race voor de tweede plek.

De overige uitslagen zijn: LBC 2 - 't Pluumke'67 3 6-2 en LBC 4 - 't Pluumke'67 4 4-4.

Meer berichten