Michel Nijenhuis schiet op doel in Losser.
Michel Nijenhuis schiet op doel in Losser. (Foto: José Pampiermole)

WWV wint in Twente

  Sport

De heren van WWV speelden afgelopen zaterdag tegen het Twentse Losser. Na een kleine achterstand werd het uiteindelijk 8-12 voor WWV.

n

In de eerste periode leek Losser, hekkensluiter van de competitie, nog een opgave voor de heren uit Winterswijk. Na een zware eerste periode stond het 3-2.

In de tweede periode werden de heren van WWV pas wakker en wisten door drie doelpunten een voorsprong te pakken. Losser scoorde er maar één deze periode. Uiteindelijk stond er 4-5 op het scorebord.

In de derde periode wist Losser niet te scoren door de sterke verdediging van WWV. De Winterswijkers scoorden er vier bij, en wisten de voorsprong uit te bouwen. Er stond een mooie 4-9 op het scorebord.

In de laatste periode was het een doelpuntengala. WWV scoorde er drie bij. Losser, wat net iets sterker was in afmaken, scoorde er vier bij. WWV ging uiteindelijk met drie punten weg door de 8-12 winst.

WWV staat netjes derde. Over twee weken wacht koploper De Spreng 1 op zondag 25 november in Brummen, voor een spannende wedstrijd.

Doelpunten WWV: Henri Krikke (4), Michel Nijenhuis (3), Luuk van der Linde (3), Bram Duenk (1), Paul Mielekamp (1).

Meer berichten