Tafeltennisjeugd naar kampioenspoule

  Sport

Winterswijk - Het 1e jeugdteam van SMD heeft zich zaterdag heel knap geplaatst voor de kampioenspoule in de landelijke klasse C. Na 7 wedstrijden staan Ruben Grievink, Davey Fles en Timo Scharenborg op de 2e plaats.

De beste 4 uit de poule mogen zich klaar gaan maken en strijden om de promotie naar de Landelijke Klasse B. Dit is in hun eerste seizoen landelijk natuurlijk al een prestatie op zich. Afgelopen zaterdag was Davey Fles de grote man,SMD moest uit naar DTS in Enschede.Hier werd flink gestreden en uiteindelijk met 6-4 gewonnen.Davey Fles won al zijn 3 partijen en lijkt steeds beter te wennen aan het hogere niveau.Ruben en Timo die tot nu toe allebei de meeste partijen wonnen moesten zaterdag genoegen nemen met 1 winstpartij.Door de winst in de dubbel werd het uiteindelijk 6-4.In de aankomende 3 wedstrijden gaan ze uitmaken wie zich kampioen mag noemen en dus promoveert naar Landelijk B. Het 2e team won met maar liefst 10-0 tegen de treffers uit Arnhem en doen hele goede zaken om kampioen te worden in de 2e klasse.

SMD 1 bij de senioren won uit bij Hutaf met 8-2 en is nog steeds volop in strijd met Taflan uit Langenboom voor het kampioenschap en promotie naar de hoofdklasse.

Overige uitslagen: SMD3-Relax 2 4-6 : Grol 1-SMD 4 6-4 (grote man was Leo Holleman met 3 maal winst) : Vios 1-SMD 5 7-3

Meer berichten