Tafeltennisteams SMD doen volop mee in strijd om titel

  Sport

Afgelopen Vrijdag speelde het 1e en het 3e team van de tafeltennisvereniging SMD een van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen.

SMD 1 stond een lastige uitwedstrijd te wachten tegen het op papier sterke ONI 3. SMD 1 speelde net zoals alle andere wedstrijden met het succesvolle team: Jegishje Zakharian, Tim Bruggink en Brend Holleman, die als team nog geen wedstrijd hebben gelijkgespeeld of verloren. En dus ook als koploper aan de wedstrijd begonnen. Het werd een zware wedstrijd voor al de spelers van SMD. Kopman Jegishje Zakharian die deze competitie nog geen partij verloor, won knap 2 van zijn 3 wedstrijden, maar trok in een zeer spannende wedstrijd tegen zijn angstgegner Henk Hendriks aan het kortste eind. De tot nu toe verassende spelers Brend Holleman & Tim Bruggink wonnen beide 1 enkelpartij en het dubbelspel werd ook deze keer weer gewonnen door Tim Bruggink & Jegishje Zakharian. Dus gingen ze met 5 punten weer terug naar Winterswijk. Concurrent Taflan won met 8-2 van Zevenaar en staan nu 1 punt voor, dus de strijd is nog helemaal open.

Bij het dit seizoen goed presterende SMD 3, verliep de avond een stuk succesvoller. Tegen het op papier sterke Westa, die voorafgaand op gelijke hoogte stond, stond er een strijd om de 1e plek op het spel. SMD 3 treede aan met: Rene Bruggink, Berthold Rolfing en Andor Overvelde. Echter bleek het helemaal geen spannende wedstrijd te worden, want alle partijen gingen overtuigend naar SMD, waarmee ze met Westa met een 10-0 nederlaag weer naar huis stuurde. En dus met een voorsprong van 10 punten de 2e helft van de competitie in gaan.

Overige uitslagen: Senioren: Wehl 1- SMD 5 7-3

Jeugd: SMD 1- De Treffers 2 3-7 SMD 2- Hutaf 5 5-5

Meer berichten