De WTC wil haar jeugdige tennistalenten extra begeleiden om het beste uit zichzelf te halen.
De WTC wil haar jeugdige tennistalenten extra begeleiden om het beste uit zichzelf te halen. (Foto: PR)

Tennistalenten krijgen extra begeleiding bij WTC

  Sport

De Winterswijkse Tennisclub wil haar jeugdige tennistalenten extra begeleiden en stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. De doelstelling is om de Winterswijkse tennisjeugd binnen enkele jaren bij de Gelderse top te laten horen.

WINTERSWIJK - "Dat moet zeker mogelijk zijn", aldus Wim Wassink, voorzitter van de jeugdcommissie. "Er lopen enkele veelbelovende talenten rond, maar om bij de regionale top te komen moet er flink worden getraind en veel worden gespeeld."

Toch is ambitie volgens Wassink niet de belangrijkste drijfveer voor de vereniging: "Waar het natuurlijk vooral om gaat, is dat onze jeugd aan sport doet en daar ook veel plezier aan beleeft."


Speciale selectietraining

Voor de 22 grootste talenten van de vereniging, is er op donderdag 12 april gestart met een speciale selectietraining. Het is een extra training naast de gewone training van de jongeren. Deze selectietraining wordt gegeven door clubtrainer Jerry Renskers en door Henk Klein Hesselink van Totaal in Tennis.

Wil je een keer komen kijken naar de selectietraining? Kom dan langs op donderdagmiddag tussen 15.30 en 19.00 uur op het WTC tennispark aan de Jaspersweg 1a.

wtctennis.nl

Meer berichten