Kampioensteam bij de jeugd van SMD.
Kampioensteam bij de jeugd van SMD. (Foto: PR)

Tafeltennisvereniging SMD viert 50-jarig jubileum

  Sport


De tafeltennissers zitten nog midden in het seizoen maar SMD bestaat vijftig jaar en dat wordt binnenkort aan het einde van het seizoen uitgebreid gevierd.

Als de competitie is afgelopen wordt er een feestdag georganiseerd. Hier is iedereen welkom die lid is of ooit lid is geweest van de tafeltennisvereniging. Bij deze worden ook alle leden en oudleden, die een halve eeuw tafeltennis mede hebben mogelijk gemaakt, uitgenodigd om een hapje en een drankje te komen doen op 5 mei. Je kan via de website www.smd-winterswijk.nl het mailadres vinden om je op te geven.

Als jubileumactie geldt een half jaar gratis lidmaatschap voor iedereen die zich dit jaar als nieuw lid aanmeldt. ''Lijkt het het je leuk om een balletje te komen slaan schroom niet en kom een keer kennismaken in onze sporthal aan de Rusthuisstraat'', aldus het bestuur.

Competitie
Uiteraard werd er afgelopen weekend ook getafeltennist. Het 1e team heeft vrijdag een flinke nederlaag aan de broek gekregen tegen de concurrent uit Nijmegen.Het werd maar liefst 9-1.Jeroen Nijenhuis en Tim Bruggink die het hele seizoen al goed speelden hadden in Nijmegen veel last van de gladde vloer en trage tafels. Veel games gingen nipt verloren en uiteindelijk moesten ze in al hun 3 partijen hun tegenstander feliciteren..Caspar Wiegerinck speelde ook moeizaam maar kon in zijn laatste wedstrijd de eer nog redden door met 3-0 in games te winnen.Zo werd een 10-0 voorkomen.Door deze nederlaag staat het 1e team 5e in de poule. Voor lijfsbehoud moet er nog flink gestreden worden in de laatste 3 wedstrijden.

Jeugd
Het 1e jeugd team heeft zich heel knap geplaatst voor de kampioenspoule in de hoofdklasse.Samen met de 3 andere best geplaatste teams strijden ze in de laatste 3 wedstrijden om promotie naar de landelijke klasse C. Zaterdag werd er met 7-3 gewonnnen van de directe concurrent SKF uit nijmegen.Ruben Grievink speelde wederom goed en won al zijn 3 partijen.Timo Scharenborg won heel knap 2 wedstrijden en het 7e punt werd behaald door Davey Fles. Het 2e jeugd team kon helaas niet stunten in de laatste wedstrijd en zal in de laatste 3 wedstrijden moeten strijden voor lijfsbehoud in de 2e klasse.

Meer berichten