Tafeltennissers winnen in Gaanderen

  Sport

Het 1e team van SMD hebben vrijdag een klein gaatje geslagen in de strijd om de 2e plaats in de promotie hoofdklasse.Grote man deze avond was Jeroen Nijenhuis,net als vorige week tegen Oni speelde Jeroen beheerst en slim,hij wist de tegenstanders te verrassen door op de juiste momenten aan te vallen.Jeroen won dan ook heel knap alle drie zijn wedstrijden.

Caspar Wiegerinck speelde in zijn eerste partij tegen Chris Lubbers goed en won vrij makkelijk in 3 games. Tegen Fabian Hammink had Caspar moeite met de service van de tegenstander,daardoor verloor hij krap in 4 games.Tegen de sterke Jolanda van London was het een gelijkopgaande strijd maar in alle 3 de games won Jolanda net met 2 punten verschil.Tim Bruggink die door zijn vele trainingen steeds beter wordt, speelde sterk en won tegen Jolanda van London in 5 spannende games.

Tim moest wel flink aan de bak na een 2-0 achterstand maar wist dit om te buigen door zijn aanvallende behendigheden.Tegen Fabian was het ook spannend maar Fabian had net op tijd een antwoord op het spel van Tim.ook deze partij werd in 5 games beslist,nu wel in het nadeel van Tim.

Het 1e team staat nu 2e achter Oni ,die waarschijnlijk wel met het kampioenschap aan de haal gaat.

Overige uitslagen; SMD 2-Zevenaar 2 2-8 ;Odion 2-SMD 3 6-4; SMD 4-Taverdo 3 7-3; Jeugd SMD 1-Bit.nl 2 5-5 ; SMD 2-Bit.nl 4 2-8

Meer berichten

Shopbox