Kwartet in race schaakbeker

  Sport

Nog vier spelers maken kans op de WSG-schaakbeker. In de kwartfinale kon André Houwers zijn stunt uit de vorige ronde niet herhalen. Tegen Arjan van Lith miste hij een kans en daarna offerde hij teveel. Henri Abbink zat op rozen tegen Stefan Telöken, maar maakte een fout en kon opgeven.

Jochem Mullink schakelde Arent Luimes uit, een tegenstander waar hij het normaal gesproken vaak lastig tegen heeft. Han van de Laar en Dick Boogaard waren het langste bezig, maar toen de speelzaal al bijna leeg was, stond de koning van Van de Laar teveel op de tocht.
In de halve finale ontlopen de papieren favorieten Mullink en Van Lith elkaar. Aan hun de zware opdracht de finale te halen.

In de onderlinge competitie doen maar liefst 48 spelers mee. Bijna elke week komt er wel een nieuw lid bij.
Uitslagen ronde 21: Pooth-Kolakovic 0-1, Krosenbrink-Abbink 1-0, W.Schmeing-Schuurmans rem., Musholt-Harbers 0-1, Te Sligte-Wamelink 1-0, Er.Maris-Klein Langenhorst 0-1, Dekker-Burgers 1-0, Bierkämper-Poole 0-1, Schoenmakers-Ruesink 1-0, Barachtsjansky-Wiggers rem., Rijntjes-Wolters 1-0, Ev.Maris-M.Schmeing 0-1, Nabizadeh-Te Brinke 0-1, Telöken-Eckhardt 1-0, Van Beek-Klein Poelhuis 1-0, L.Maris-Voogd 1-0.

Meer berichten

Shopbox