Fantastische ervaring tafeltennis jeugd bij NK in Zwolle

  Sport

Maar liefst vier jeugdleden van SMD waren uitgenodigd om deel te nemen aan het NK jeugdklassen toernooi.De spelers met het hoogste percentage in hun eigen klasse konden de strijd aangaan met de spelers uit de andere afdelingen van Nederland. Ruben Grievink en Davey Fles mochten zich meten in de B-klasse en Bram Schneider en Rik Vriesen in de C-klasse

Davey en Rik waren dicht bij plaatsing in de volgende ronde maar door een beetje pech werden ze allebei net 3e in hun poule,terwijl alleen de nrs 1 en 2 van de 8 per poule doorgingen. Bram Schneider was niet helemaal fit en kwam daardoor niet in zijn goede spel om een rol van betekenis te kunnen spelen.

Ruben Grievink speelde erg goed en werd in de poulefase knap 1e. In de kwartfinale won hij met 3-1 van zijn tegenstander. In de daaropvolgende halve finale begon Ruben sterk met winst in de 1e game.Daarna was de energie er een beetje uit en werd de wedstrijd verloren met 3-1.

Dit toernooi werd gespeeld gelijkertijd met het NK voor senioren. Het was dan ook vooral een mooie sportieve dag met veel wedstrijden op hoog niveau.

Meer berichten