Slechte beurt Kaderteam

  Sport

Het kaderteam van bv Kronenhuis heeft afgelopen maandag een zware nederlaag moeten slikken tegen de Pelikaan 2 uit Zutphen en maakt daardoor een pas op de plaats op de rangschikking.
De 4e plaats raakt met zo'n uitslag wel flink uit zicht, aldus een teleurgestelde teamleider, die door omstandigheden met 3 spelers aan moest treden.

Roy Chitoe (140 car) – Jan Tijdink (130 car)
Tijdink opende sterk met 33 en 22 maar ging in de 2e beurt af op een kleine plaatsingsstoot. Die misser speelde hem parten want de nieuwe kopman van de Pelikaan kreeg een perfecte aanvangsstoot en kon meteen weer aanhaken. Daarna bleef het bij Tijdink sprokkelen, het gevoel van de 1e 2 beurten was weg en Chitoe kon redelijk onbedreigd naar de streep in 16 beurten en liet Tijdink op 111 caramboles achter.

Wilfred Schigt (110 car) – Gerrit Woordes (110 car)
Schigt speelde als zijn achternaam, snel, maar het was niet altijd even secuur, waardoor het na een goede opening met 66 uit 4 toch nog 14 beurten duurde voor hij de partij uithad.
Woordes kon in het geweld niet meekomen en strandde op 52 caramboles.

Rob Hargeerds (110 car) – Gerrit Woordes (130 car)
Ook in deze competitie mag tegenwoordig een dubbelpartij gespeeld worden, met dien verstande dat de speler als straf 2 intervallen meer caramboles moet maken.
In dit geval pakte dat slecht uit want Hargeerds maakte in 11 beurten vlotjes zijn punten met als uitschieter een serie van 51. Woordes kwam tot 18 punten.

Rein Peters (140 car) – Eddy te Molder (110 car)
Peters nam al snel een 54-23 voorsprong in 4 beurten en had ook daarna het beste van het spel. Te Molder kon de juiste voortzetting niet vinden en bleef op gepaste achterstand. O.a. door een fraaie serie van 49 in de 8e beurt finishte Peters in de 11e beurt en moest Te Molder net 73 caramboles genoegen nemen.

Een flinke tegenvaller, zo sprak de Winterswijkse teamleider achteraf. Met 3 man spelen is al niet prettig, maar 8-0 om je oren is echt een slechte beurt; we verliezen zo flink terrein terwijl we toch goed meededen in de eerste helft.
Maandag 15 januari spelen we weer thuis, en dan tegen Concordia. Voor Kabelrups spelen dan Massen, Tijdink, Te Molder en Woordes.

Meer berichten

Shopbox