Foto: Frank Silooy

Zorgen Gonemo groeien na verlies bij Sparta

  Sport

WINTERSWIJK - De zaalvoetballers van Gonemo liepen in Nijkerk bij de reserves van ZVV Sparta tegen een gevoelige nederlaag aan. De Winterswijkers verloren met 5-2.

In de eerste doorgang hielden beide ploegen elkaar volledig in evenwicht. Gonemo nam via Menno Stemerdink de leiding, maar nog voor rust wisten de Spartanen langszij te komen. Na de pauze bleef het spannend, echter scheidsrechter Hofman zorgde voor het verschil in het voordeel van de thuisformatie.

Het is natuurlijk erg goedkoop om de leidsman de schuld te geven bij een verlies, maar Gonemo moest het in Nijkerk werkelijk ontgelden. Vele beslissingen van de man in het zwart konden geschaard worden onder de categorie “zeer twijfelachtig”. Het voert misschien net iets te ver om diens onpartijdigheid in twijfel te trekken.

Gonemo probeerde er desalniettemin het beste van te maken. Sparta liep uit naar 4-1 en de withemden konden via Menno Stemerdink enigszins de aansluiting realiseren. Nadat de Nijkerkenaren de 5-2 scoorden, werd het slotakkoord bereikt. Niet alleen het verlies was pijnlijk, ook het feit dat de Winterswijkers zich thans in de onderste regionen van de hoofdklasse G bevinden is allerminst prettig.

Meer berichten