Foto:

Het verbazingwekkende verhaal van The Amazing Stroopwafels

  Lezingen

Winterswijk - Op initiatief van boekhandel Kramer is er op woensdag 15 mei een lezing van Merlijn Kerkhof in het doopsgezinde kerkje. Merlijn Kerkhof vertelt over de bijzonder relatie die hij heeft met zijn vader, oprichter van de band The Amazing Stroopwafels.

The Amazing Stroopwafels spelen al tientallen jaren. Het is een Nederlandse band met de meeste optredens die een band ooit gemaakt heeft, namelijk 7000 optredens in 40 jaar. Hun muziek was vaak op straat te horen maar ook in louche lokaaltjes en deftige concertzalen.

Merlijn Kerkhof, muziekrecensent bij De Volkskrant, heeft het boek 'Oude Maasweg kwart voor drie' geschreven. Hij is zoon van de frontman van de band Wim Kerkhof. Volgens Merlijn is het de beste band van Nederland. Hij is zijn hele leven al hun grootste fan, nu de rest van Nederland nog. Daarom schreef hij deze buitengewone geanimeerde geschiedenis. Het boek leest als een trein en draait eigenlijk om de unieke vader-zoonrelatie tussen die twee.

De lezing op 15 mei in het doopsgezinde kerkje wordt niet zomaar een lezing: zijn vader komt namelijk mee en maakt muziek (zang en elektrische piano). Ze wisselen teksten uit het boek 'Oude Maasweg kwart voor drie' en verhalen over het boek af met enkele van zijn vaders mooiste nummers.

Aanvang 20.00 uur, entree € 10.00 (incl. koffie thee). Kaarten via info@boekhandelkramer.nl of 0543-512173

boekhandelkramer.nl

Meer berichten