Independent Bookstore Day bij Kramer

  Inloop-Opendag

Op zaterdag 14 april vindt de tweede Independent Bookstore Day in Nederland plaats. Die dag vieren we de boekwinkel en de lezer. Met speciale uitgaven in gelimiteerde oplagen, prachtige optredens van schrijvers en dichters en bijzondere activiteiten.

Bij Boekhandel Kramer in Winterswijk vertellen:
11.00 uur Jolande Withuis wordt geinterviewd door Veronie Snijder n.a.v. haar boek 'Raadselvader".
14.30 uur Nadia Zerouali en Merijn Tol met een proeverij uit hun nieuwste kookboek 'Souq, tafels vol mezze'( Winnaar Gouden Kookboek). Zij signeren graag hun boek
15.30 uur jeugdboekenauteur Christine Linneweever signeert haar boek 'Het geheim van de Ravenhorst' en beantwoord vragen.

Bijna tweehonderd boekhandels, verspreid over het hele land, doen mee aan Bookstore Day. Zij ontvangen die dag ruim honderd schrijvers en dichters. Van de winnaar van de Boekhandelsprijs 2018 Murat Isik tot Suzanna Jansen; van kinderboekenschrijvers Tosca Menten en Vivian den Hollander tot Jan Wolkers-biograaf Onno Blom; van winnaar Hans Spitsbaard van Heel Holland Bakt tot Jeroen Siebelink van het Tony Chocolonely-boek.

Er zijn ook talloze speciale uitgaven die alleen op deze dag te koop zijn. Het gaat om bijna zeventig exclusieve publicaties, gesigneerde exemplaren en scherp in prijs verlaagde boeken, onder anderen van Alfred Birney en Andy Griffiths, Nigella Lawson, Dan Brown, Annejet van Zijl en Paolo Cognetti.
Maar, let op, deze boeken en aanbiedingen zijn alleen op Bookstore Day, op 14 april dus, te koop.
Kijk op bookstoreday.nl voor alle speciale uitgaven en activiteiten in de buurt. Vanaf 7 april staan alle speciale aanbiedingen op deze site.

Meer berichten