Loes ten Dolle (D66) Foto: PR

Raadpraat (D66): Knokken voor Winterswijk

  Column

Het politieke reces is aangebroken, dat houdt in dat de politiek twee maanden niet vergaderd. Dat betekent echter niet dat alles stilstaat, D66 blijft de verbinding met de inwoners ook in het zomerreces opzoeken. Toch grepen wij de laatste vergadering voor de zomer aan om de gemeenteraad op te roepen samen te knokken voor Winterswijk.

D66 is van mening dat de tijd gekomen is om prestige en kinderachtige zaken opzij te zetten. Wij moeten dat naoberschap, het nuchtere en tegelijk ons prachtige dorp vooropzetten. We moeten er voor knokken! Knokken voor ons landschap, knokken voor onze vrijwilligers, voor onze verenigingen, voor onze basisvoorzieningen, voor onze werkgelegenheden en bovenal voor al onze inwoners. Oftewel het belang voor Winterswijk!

En D66 realiseert zich dat knokken alleen niet opgaat. We moeten elkaar weer vinden, we moeten samenwerken, op zijn minst als gemeenteraad maar bovenal met onze inwoners. We moeten ook durven knokken voor hoe mooi Winterswijk kan blijven en zijn. Kiezen voor die toekomst is dus kiezen voor samenwerking, kiezen voor onze inwoners en kiezen voor het behoud van goede voorzieningen.
D66 vindt dat we de politieke erfenis, van samen aan de slag voor Winterswijk met goede voorzieningen, een goede sfeer en een goed landschap niet verloren moeten laten gaan. D66 knokt door.

Loes ten Dolle
Fractievoorzitter D66 Winterswijk
ltendolle@winterswijk.nl
+31636304343

Meer berichten