Henk Jan Tannemaat
Henk Jan Tannemaat (Foto: PR)

Raadpraat (WB): Het gevoel

  Column

Zomaar een paar zaken die ik deze week mee heb gemaakt. Afgelopen woensdag was ik bij kapsalon Dian, bij Dianne van den Berg, mijn kapster waar ik graag kom in het ziekenhuis. Naast het feit dat mijn haar weer fantastisch zit, ben ik elke keer weer trots op dat belangrijke ziekenhuis, waar zoveel vriendelijke en kundige medewerkers in de weer zijn voor ons allemaal, indien nodig. Ook dat is Winterswijk.

Afgelopen zondag een heerlijke kop cappuccino gedronken op het terras (in de zon!) bij gastgalerij Ankomm'n aan de Mentinkweg, waar we zoals altijd vriendelijk werden ontvangen door Hans en Anita. Een heerlijk plekje om even de drukte te ontlopen. Ook dat is Winterswijk.

Woensdagochtend over de warenmarkt gelopen, waar ik op zoek was naar asperges. Gezellig druk zoals altijd met altijd een praatje met diverse mensen. Over het weer, over de politiek, er is altijd wel iets te bepraten. Ook dat is Winterswijk!

Twee weken geleden was WB samen met onze coalitiegenoten bij vloermouterij Masterveld aan de Veldboomweg in Ratum. Hier werkt de familie Legters hard om graan te verwerken tot mout, waar ook onze lokale bierbrouwer Wenters weer een biertje van brouwt. Mooie rondleiding gehad op een unieke locatie. Ook dat is Winterswijk!

En tot slot afgetreden als voorzitter van ABH/City in VanStreek achter de Hema, waarbij veertig centrumwinkeliers aanwezig waren om de nieuwe plannen van mijn opvolger Matthijs Scheuten te beluisteren. Met voldoende bitterballen. Kan ik gelijk iedereen bedanken voor alle vriendelijke woorden die ik mocht ontvangen en nog steeds ontvang! Ook dat is Winterswijk.

En dat gevoel, dat je iedere dag kunt beleven als je hier mag wonen en werken: wees er trots op, geniet ervan en houd het vast!

Henk Jan Tannemaat,
Fractievoorzitter Winterswijks Belang

Meer berichten