Rookworst Keurslager Arnold Daals is goud waard

Tijdens de jaarlijkse rookworstkeuring werd er door een vakbekwame jury een graadmeter gegeven aan de rookworst. Vol trots kan Keurslager Arnold Daals zeggen dat hij het predicaat Goud heeft gekregen. Zowel de fijne als ook de grove rookworst van Keurslager Daals werden met goud – en de maximale score van 100 punten! - bekroond.

Winterswijk - Elk jaar weer steekt Daals veel tijd in het perfectioneren van de rookworst. "Om de beste kwaliteit te garanderen laten we onze rookworsten altijd door een onafhankelijke jury keuren. We maken onze rookworsten met grote zorg: van het kruiden van het beste vlees, tot het roken in onze rookkasten."

De keurmeesters testten de rookworst onder andere op smaak, geur, samenstelling en uiterlijk. "Een rookworst moet uiteraard goed van smaak zijn en de darm goed gevuld en mooi goud/geel van kleur. Verder is het belangrijk dat de typische rooksmaak en geur in voldoende mate aanwezig zijn. Dat maakt een rookworst tot een echte ambachtelijke Keurslager rookworst", aldus Arnold. "Onze rookworst voldoet aan al deze eisen, dus hebben we van de vakjury het goudkeur certificaat ontvangen."

Om te vieren dat het rookworstseizoen weer is begonnen, krijgen klanten van donderdag 10 tot en met zaterdag 12 oktober de tweede rookworst gratis.

Meer berichten