Emma Heesters
Emma Heesters (Foto: PR)

Heartbeat Concert met Emma Heesters in Jacobskerk

Na Maan en Davina Mischelle krijgt het Heartbeat Concert op zaterdag 2 november (20 uur) in de Jacobskerk een vervolg met Emma Heesters als hoofdact.

Emma Heesters is momenteel te zien en te horen in het popualire programma Beste Zangers dat iedere zaterdag wordt uitgezonden op NPO1 om 20.30 uur.

In het voorprogramma treden zangeres Anne-Claire Huis in 't Veld (19) en singer-songwriter Yara Beeks (15) op.

Anne-Claire begon al op 10-jarige leeftijd bij het Jeugdtheater Harlekijn waar ze aan een aantal musicals heb meegewerkt. ook zingt ze mee met het concert tijdens de Dodenherdenking op 4 mei en afgelopen jaar met het Kerstconcert in Haaksbergen o.l.v. Rutger de Vries. ''Mijn passie is pas echt ontstaan, toen ik begon met het zingen voor mijzelf en het theater gebeuren achter me liet. Het zingen voor een publiek dat is m'n ding. Ik zing nu inmiddels alweer 10 jaar, en de liefde voor het zingen groeit nog steeds.''.

Yara Beeks timmert als singer-songwriter al enkele jaren aan de weg. Yara leeft voor de muziek. Al voor haar vertolking van Hallelujah in 2016 op YouTube verschijnt, heeft zij haar zinnen op een loopbaan in de muziek gezet. Ze treedt regelmatig op en zoekt haar eigen muzikale weg. Het brengt haar prijzen in menig talentenjacht en ze haalt de finale van Amphion Open in 2018. Het is rond die tijd dat Yara haar eigen stijl ontdekt. Country past perfect bij haar heldere stem.

Nieuwe dit keer is een Walking Dinner door topkok Jeroen van der Schee.

Kaarten zijn verkrijgbaar via Theater De Storm: www.theaterdestorm.nl/heartbeat

Meer berichten