WPKV Winterswijk levert diverse winnaars op dierendagshow in Ulft

Op de afgelopen weekend gehouden dierendagshow in Ulft behaalden leden van de WPKV in maar liefst 3 diergroepen het algemeen kampioenschap. H. Rademaker showde het beste konijn, een Vlaamse Reus met een U (uitmuntend). H. Lutjenkossink had het beste Dwerghoen, een Hollandse Kriel met een F (fraai) en bij de oorspronkelijke duiven was het beste dier van G. Dreijers met een lachduif, eveneens met een F.

De overige uitslagen waren als volgt:

Bij de Lachduiven had G. Dreijers 2 X F en 4 X ZG, en T. Buil had 1 X F en 1 X ZG. Bij de sierduiven behaalde F. Dommerholt 1 X F en 1 X ZG met Deense Svaber. Bij de dwerghoenders behaalde H. Lutjenkossink met Hollandse Kriel 2 X F en 3 X ZG en A. Wassink 1 X F en 1 X ZG. Bij de Wyandottekrielen showde T. Buil 1 X F en 3 X ZG, en G. te Paske 2 X F en 2 X ZG. Combinatie Ebbers behaalde met New Hampshirekriel 1 X F en 2 X ZG, en J. Haeke met Australorpkriel 1 X ZG.

Bij de Hoenders had F. Dommerholt met Kraaikop 1 X ZG en met Drents Hoen 1 X F en 2 X ZG.

Bij de konijnen behaalde H. Rademaker met Vlaamse Reus 1 X U en 3 X F en H. te Peele 3 XF en 1 X ZG eveneens met Vlaamse Reus. Bij de Hollanders showde T. Harmelink 1 X F en 3 X ZG en H. Oonk 3 X F en 5 X ZG. T. Buil behaalde met Nederlandse Hangoordwerg 1 X F en 3 X ZG. W. Renskers had 3 X ZG met zijn Kleurdwergen.

Meer berichten