Chelsea Hogeslag met Presley E the King
Chelsea Hogeslag met Presley E the King (Foto: PR)

Prijzenregen amazones Hippische Vereniging Winterswijk

Winterswijk - Britt Oonk kwam vorige week in Winterswijk aan start in de klasse M1. Dit deed ze samen met haar D pony Ruby RW en ze wonnen de tweede prijs met 185 punten.

Ook Chelsea Hogeslag was vorig weekend in Winterswijk te vinden. Zij maakte met Presley E the King haar M2 debuut en wonnen twee maal de tweede prijs in de klasse M1/M2 (in handicap) met 189,5 en 198,5 punten.
Liza Aarnink kwam met haar D pony Twister op 5 oktober jl voor het eerst aan start in de klasse Z1 in Laren (Gld). Dat dit goed ging bewijst de behaalde tweede prijs met 212 punten.

Vragender 6 oktober
Sofie ten Pas kwam met haar C pony Twix aan start voor een mooi rondje springen in de klasse B. Zij sprongen naar de eerste prijs met 75 punten voor stijl.|Anouk Kempers deed het ook goed met haar D pony Hoppenhof's Mambo Zij wonnen in de klasse B D/E de tweede prijs met 78 punten voor stijl.

Marly Aarnink had haar E pony Pablo meegenomen. Ook zij sprongen een mooi rondje in de klasse B D/E en wonnen de achtste prijs met 70 stijlpunten.
Chelsea Hogeslag sprong met Presley E the King naar de vijfde plaats in de klasse B paarden met 77 stijlpunten in de barrage.

Meer berichten