Turntrainers en trainsters volgen bijscholing turnen dames in turnhal.
Turntrainers en trainsters volgen bijscholing turnen dames in turnhal. (Foto: PR Penta Winterswijk)

Penta Winterswijk organiseert The Coach - regionale events

Winterswijk - Ruim 100 turntrainers en trainsters vonden afgelopen zaterdag de weg naar Winterswijk. Inmiddels voor de zesde keer organiseerde Penta Winterswijk deze regionale opleidingsdag waarbij de trainers hun licentiepunten kunnen behalen. Om een trainerslicentie te behouden is elke trainer namelijk verplicht om zich eens in de twee jaar bij te scholen.

Ook dit jaar was er in samenwerking met de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie) een afwisselend en vooral ook een boeiend programma samen gesteld. Er waren bijscholingen turnen dames niv. 3 en 4, een bijscholing gericht op nieuwe materialen, recreatieve gymnastiek, cognitieve fitness en bewegen op muziek voor kinderen van 2-7 jaar.

In zowel de ochtend als middag werd Sport- en turnhal Spoorzone door turnend Nederland in beslag genomen. Al met al kan Penta Winterswijk terug zien op een meer dan geslaagde dag, waarbij de trainers en trainsters, aan het begin van het seizoen weer meer dan genoeg bagage voor het nieuwe seizoen hebben meegekregen.

Meer berichten