Uitwisseling Vreden Winterswijk
Uitwisseling Vreden Winterswijk (Foto: J. Beijers)

Geslaagde seniorenuitwisseling

Vreden - De traditionele tweejaarlijkse uitwisseling van de senioren van Winterswijk en Vreden was dinsdag 1 oktober wederom een succes. De internationale ouderendag begon in Kult, een ultramodern gebouw in Vreden, waar genodigden uit beide gemeenten werden ontvangen.

Kult in Vreden combineert de modernste architectuur, een museum, research en wetenschap als vrijwel nergens anders in West-Duitsland. Na een interessante rondleiding door het museum volgde een heerlijke lunch bij restaurant Bussmann. ’s Middags kwam er nog groep Winterswijkse senioren om te genieten van een gezellig samenzijn met de oosterburen. Entertainer Heinz Alfert zorgde voor muzikale omlijsting, waarbij zelfs de voetjes van de vloer kwamen.

In de loop van de middag liet de plaatselijke dansgroep Celtic Stepfire Dance Company (Ierse dansgroep) nog een spetterend optreden zien. Burgemeester Christoph Holtwisch van Vreden en wethouder Elvira Schepers van Winterswijk bedankten iedereen voor de komst. De volgende uitwisseling zal over twee jaar in Winterswijk zijn.

Meer berichten