Uitreiking cheque's aan de deelnemers. Het damescomité ontbreekt op de foto.
Uitreiking cheque's aan de deelnemers. Het damescomité ontbreekt op de foto. (Foto: St Rommelmarkt Meddo)

Stichting Rommelmarkt Meddo verdeelt 4750 euro

Meddo - Voorzitter Gerard Collin kon vijf cheques uitreiken aan de deelnemende verenigingen. Muziekvereniging Sint Jan, EHBO Meddo, De Zonnebloem, Sportclub Meddo en het Dames comité konden elk € 900 euro bijschrijven op hun bankrekening.

Dit bedrag was de netto-opbrengst van de tweejaarlijkse rommelmarkt gehouden op Koningsdag. Een mooi resultaat, ondanks de mindere weersomstandigheden dit jaar. Verder is er een bedrag van € 250 uit de opbrengst gedoneerd aan de stichting Oost Europa Hulp Lichtenvoorde. Deze stichting neemt een groot deel van onverkochte huishoudelijke goederen over die niet zijn verkocht op rommelmarkt.

Deze spullen brengen zij naar o.a. Roemenië en verdelen deze onder de bevolking daar, zodat deze goederen daar nog een tweede leven tegemoet gaan. Al met al een mooi resultaat bereikt met de hulp van vele vrijwilligers. Hierdoor blijft de Rommelmarkt - in 1988 begonnen als fondsenwerving voor de kerkrestauratie in Meddo- een mooie aanvulling op het budget van veel verenigingen uit Meddo. Het damescomité ontbreekt op de foto. Foto PR st. Rommelmarkt.

Meer berichten