Eigenwijsjerijk houdt Kinderfestival

Winterswijk - Hutten bouwen, spelen met licht en van techniek kunst maken. Het kan allemaal tijdens het kinderfestival dat Eigenwijsjerijk kinderopvang organiseert ter viering van het 10-jarig jubileum.

Op zaterdag 28 september is het exact 10 jaar geleden dat de deuren voor het eerst werden geopend. Nu 10 jaar later is er het kinderfestival op beide locaties (Schoolstraat 5 & Handelscentrum 48) van 11.00-15.00 uur. Eenieder uit Winterswijk en omgeving is van harte uitgenodigd, van klein tot groot!

Een greep uit de activiteiten; kinderen kunnen sleutelen aan oude apparaten, deze uit elkaar halen, kijken hoe het werkt en van de losgemaakte onderdelen kunnen zij nieuwe kunst maken. Dit mag natuurlijk mee naar huis. Er is ook de mogelijkheid tot het bouwen van hutten van pallets, niks zo leuk als lekker timmeren. Bij Eigenwijsjerijk wordt er veel gebruik gemaakt van lichttafels, dit wordt uitgebreid gedemonstreerd in een workshop 'spelen met licht', waarbij mensen zelf zullen ervaren hoe dit in z'n werk gaat.

Daarnaast kan men alle groepen bekijken, er wordt geschminkt en bij goed weer zijn er springkussens en een draai- en zweefmolen. Iedereen is van harte welkom het festival op zaterdag 28 september op beide locaties te bezoeken.

Meer berichten