Sanjai Debipersad brengt bij Gusto de wereldkeuken naar je toe

Met een enthousiaste lach die het midden heeft tussen gepaste trots, lol en passie stapt Sanjai op ons af als we binnenstappen bij Gusto in Winterswijk. 'Leuk dat jullie er zijn, zin aan koffie of iets anders?' Ach, het is vier uur in de middag, laten we een biertje doen. 'Waar hebben jullie zin aan?' klinkt het vrolijk. 'Ik heb Grolsch, maar ook een Spaans, Italiaans of Surinaams biertje'. Kijk, now we're talking, dat is de manier om in de juiste stemming te komen. Tijd om deze gepassioneerde ondernemer te onderwerpen aan een diepte interview.

Wat bezielt je om een eigen horecazaak te beginnen
Nou, om eerlijk te zijn is dit niet zo vreemd. Het is een langgekoesterde wens van me om
mijn ervaring als kok te combineren met mijn ondernemersdrang. En ja, dan wordt het uiteindelijk al snel een restaurant.

Gusto was een lunchzaak, waarom ga je uitbreiden naar de avond
Omdat ik denk dat de Achterhoek het wel kan waarderen dat er een plek is waar je in een sfeervolle ambiance heerlijk kan lunchen en dineren volgens een duidelijk concept. Je kunt kiezen uit toegankelijke gerechten van de Italiaanse, Spaanse, Hollandse, Indische en Surinaamse keuken. Met mijn Surinaamse achtergrond is dat extra leuk. In een middag of avond kun je dus op culinair vlak bijna de hele wereld over.

Leg eens uit…
Nou, je moet je voorstellen dat alles op het formaat van een tussengerecht wordt geserveerd.
Dus groter dan tapas en iets kleiner dan een hoofdgerecht. Je bepaalt zelf hoeveel gangen je wilt waarbij je optimaal kunt genieten van diverse smaakexplosies. Lekker veelzijdig dus.

En wat kost dat dan
Om het eenvoudig en aantrekkelijk te houden hebben we een heel duidelijk concept:
alle voorgerechten: 8 euro
alle hoofdgerechten: 13 euro
alle nagerechten: 5 euro

Oké, dat klinkt goed. En wat staat er zoal op de kaart
Onze kaart is zo veelzijdig dat het eigenlijk te veel is om hierin op te noemen. Denk bijvoorbeeld aan een steak sandwich van Argentijnse Rib eye met oerbrood en truffelmayo, of een trio van vis met zoete aardappel en citroensausje. Maar ook Indonesische rundersaté, Surinaamse roti, of gevulde avocado en ga zo maar door.

Voor wie is Gusto
Uiteraard is iedereen welkom, mensen die de veelzijdigheid van de wereldkeuken willen proeven in een gezellige sfeer, zonder het gevoel op te gaan in de massa. Genieten van zoveel smaken als je wilt met heerlijke wijnen. Onze Italiaanse wijnen worden door Hemstea wijnen direct van de wijnboer uit Italië bij ons geleverd. Topkwaliteit en dat proef je. Ook onze Spaanse en Franse wijnen zijn natuurlijk ook van hoge kwaliteit.

Gusto borrelen & culinair genieten
Meddostraat 1 Winterswijk
t. 0543-530239 www.beleefgusto.nl

 

Meer berichten