Kinderen in actie tijdens de Nationale Sportweek.
Kinderen in actie tijdens de Nationale Sportweek. (Foto: PR Penta Winterswijk)

Penta Winterswijk zet deuren open tijdens Nationale Sportweek

De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel sporten en bewegen te promoten. Tijdens de Nationale Sportweek kan iedereen ervaren dat sporten en bewegen vooral erg leuk is en ook nog eens gezond. Daarom vieren we tijdens de Nationale Sportweek, welke plaatsvindt van 20 t/m 29 september, in heel Nederland de start van het nieuwe sportseizoen!

Penta Winterswijk vindt het belangrijk dat iedereen een sport beoefent die hij of zij leuk vindt! Daarom kun je tijdens de Nationale Sportweek eens een kijkje nemen bij verschillende recreatieve sporten. Ouder- en kind, peuter- en kleutergym, recreatief turnen (jongens/meisjes) freerunning, acrogymnastiek, trampolinespringen, hiphop, moderne dans, majorette, aerobics of een van onze andere sporten binnen het brede aanbod. Verbaas je over het aanbod dat Penta Winterswijk heeft en vergeet niet dat sporten en bewegen vooral heel leuk is! Bekijk de uitgebreide, vernieuwde en volledige lesrooster op: www.pentawinterswijk.nl.

Voor jong en oud is dit een mooie kans om gratis en geheel vrijblijvend kennis te maken met verschillende recreatieve lessen.

Meer berichten