Prijsswinnende schilderijen van de WAS-expo 2019.
Prijsswinnende schilderijen van de WAS-expo 2019. (Foto: PR)

WAS start met Open Atelier op 20 september

De WAS gaat op vrijdag 20 september weer van start met het Open Atelier aan de Laan van Hilbelink 6.0 (complex Morsepoort) in Winterswijk, van 16.00 tot 20.00 uur.

Winterswijk - Het ruime atelier van de WAS bekijken, informatie krijgen en vrijblijvend kennismaken met bestuur, docenten en medecursisten van de Winterswijkse Academie voor de Schilderkunst (WAS) en eventueel inschrijven voor één van de 8 schilder- en tekencursussen. Natuurlijk is er koffie en thee.

De nieuwe docenten van de WAS, Bettina Nienhaus en Mischa Melkonian, zullen graag meer vertellen over hun nieuwe cursussen en specialisme. Op de woensdagavond en donderdagmiddag (Trefzekerheid en perfectie in olieverf en acryl, door Mischa Melkonian) en op de donderdagavond (Dieren om het huis en in het wild tekenen en schilderen, door Bettina Nienhaus) en de andere teken- en schildercursussen bij de Winterswijkse Academie voor de Schilderkunst.

De nieuwe periode van 12 wekelijkse lessen van 2,5 uur start in de week van 23 september en loopt tot aan de kerst. Alle cursussen zijn geschikt voor beginners en gevorderden en voor jonger en ouder. De cursussen bestaan uit individuele begeleiding door professionele kunstenaars, die de cursist stimuleert een eigen weg te vinden in de creatieve ontwikkeling, om de gewenste resultaten te bereiken en persoonlijke voorkeuren uit te werken.

Plek
Op de meeste cursussen is nog wel een plekje beschikbaar. Zowel bij Vic Hulshof op de maandag-morgen, maandag-middag, maandag-avond en dinsdag-avond, als bij Robert Jansen op de woensdag-morgen en bij Mischa Melkonian op de woensdag-avond en de donderdag-middag. De cursus van Bettina op de donderdag-avond

dieren schilderen

zit echter al vol.

Meer berichten