Wethouder Wim Aalderink en Jeroen Slotboom van GAAF Bloembinder.
Wethouder Wim Aalderink en Jeroen Slotboom van GAAF Bloembinder. (Foto: David Braam)

Wethouder Aalderink opent bloemenwinkel van Jeroen Slotboom

Op woensdagavond 11 september was het zover: de feestelijke opening van GAAF Bloembinder. De nieuwste bloemenwinkel van Winterswijk. De officiële opening werd gedaan door wethouder Wim Aalderink.

Winterswijk - Na 25 jaar als bloemist in dienst te zijn geweest bij Timmermans en Mulder heeft Jeroen Slotboom besloten voor zich zelf te beginnen. Hij fantaseerde toen hij klein was al over een eigen bloemenwinkel. Jeroen Slotboom: “Dit is een droom die eindelijk uitkomt. Ik heb er lang over nagedacht en heb de stap genomen. Nu heb ik een eigen bloembinderij!” De naam GAAF was snel gevonden. GAAF staat natuurlijk voor geweldig, maar ook voor ongeschonden en onbeschadigd, niet onbelangrijk voor bloemen en planten.

Jeroen Slotboom heeft ervoor gekozen om zijn bloembinderij bij Van Streek (achter HEMA Winterswijk) onder te brengen. Van Streek is een shop in shop concept waar diverse ondernemers hun producten verkopen. Jeroen Slotboom: “Bij Van Streek kregen ze regelmatig vraag naar bloemen en planten, daar zorg ik nu voor, zo is het een win-win situatie”. Klanten kunnen bij GAAF Bloembinder terecht voor bloemen en kamerplanten. Er zijn boeketten beschikbaar, maar er kan natuurlijk ook een boeket naar wens worden samengesteld.

Rouw en trouw
GAAF Bloembinder is gespecialiseerd in rouw- en trouwbloemwerk. Hiervoor maakt Jeroen Slotboom graag tijd om samen met de klant alles naar wens te maken. Ook beschikt hij over een eigen ruimte in de kelder, waar regelmatig workshops met verschillende thema’s georganiseerd gaan worden. De eerste sessies zullen voor de kerst zijn. Op verzoek kan dit ook voor groepen worden georganiseerd.

GAAF Bloembinder is gevestigd zich aan de Notaristuin 10 in Winterswijk (achter HEMA) en is dagelijks geopend van 9:00 tot 18:00 uur, op vrijdag tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Meer berichten