Kramen met tal van mooie en heerlijke producten maken deel uit van het Oogstfeest op Landgoed De Zonnebloem.
Kramen met tal van mooie en heerlijke producten maken deel uit van het Oogstfeest op Landgoed De Zonnebloem. (Foto: Gerhard te Voortwis)

Oogstfeest op Landgoed De Zonnebloem

Brinkheurne - Op zondag 22 september houdt Zorg- en Recreatieboerderij De Zonnebloem het jaarlijkse oogstfeest. Het publiek is gratis welkom aan De Slingeweg 12-14 in Brinkheurne van 10.00 tot 17.00 uur.

Er zijn kramen met mooie producten zoals zelfgemaakte kruidenthee, jam, kruidenolie en azijn, nestkastjes, houten krukjes, kaarsen, honing en alpacawol van het Landgoed, en verder treft u er mandala’s, sieraden, keramiek, schilderijen en meer.

Er is muziek van de Zonnebloem huisband Kans op een Buitje. Singer-Songwriter Dana Lewu verzorgt een optreden met haar eigen liedjes. U kunt een muzikale reis maken onder begeleiding van ‘Reisburo Sprick’ in de tipi. Rond 16.00 uur is er een concert van de beroemde Gipsy-Jazz gitarist Paulus Schäfer en zijn leerling Floris Neijland. Er zijn verschillende workshops, wolvilten, speksteen bewerken, knutselen voor kinderen.

Ook het labyrint is te bezoeken en er is een rondleiding over Landgoed De Zonnebloem en het natuurgebied dat hier gerealiseerd is. Er is een dierenweide met ezels, alpaca’s waar kinderen, onder begeleiding, mee kunnen wandelen. De Koffieventerij schenkt de koffie en iets lekkers hoort er natuurlijk ook bij. Verder zijn er biologische biefburgers, en andere hartige lekkernijen.

Facebook: Landgoed De Zonnebloem

Meer berichten