Deelnemers in actie tijdens eerste bootcamptraining bij Penta Winterswijk.
Deelnemers in actie tijdens eerste bootcamptraining bij Penta Winterswijk. (Foto: PR Penta Winterswijk)

Succesvolle start bootcamptraining volwassenen

Winterswijk - Penta Winterswijk speelt graag in op de vraag van haar leden. Zo zijn wij maandag 2 september gestart met bootcamp trainingen voor volwassenen. Tijdens deze bootcamp training nemen wij alle aspecten van sporten mee. Denk hierbij aan kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en algehele fitheid.

Uiteraard beginnen we met een goede warming-up om te zorgen dat je geen overmatige spierpijn of blessures oploopt. Vervolgens gaan we aan de slag met kracht-, flexibiliteits- en conditieoefeningen. We eindigen de les met een cooling-down.

Wil je in beweging komen en in beweging blijven? Dan is het belangrijk dat je een training volgt die werkt én die leuk is! Daarvoor ben je bij Penta Winterswijk aan het juiste adres. Penta Winterswijk geeft bij sportzaal de Stegeman trainingen van een uur waaraan iedereen kan deelnemen. Tijdens de trainingen, die meestal plaatsvinden in de buitenlucht, werk jij door gevarieerde oefeningen aan je hele lichaam. Op die manier zorgen we voor een afwisselende training vol plezier en variatie. Onze bootcamp is geschikt voor alle leeftijden omdat je alles gewoon naar je eigen kunnen doet.

De trainingen worden gegeven door Joshua Nijbroek op maandagavond van 18.30-19.30u bij Sportzaal de Stegeman. Meer informatie en contactgegevens: www.pentawinterswijk.nl of info@pentawinterswijk.nl

Meer berichten