Stekkieweekend 2018
Stekkieweekend 2018 (Foto: Theo Tetelepta)

Het Stekkie zoekt vrijwilligers

Winterswijk - Sinds 1976 is ’t Stekkie, vrijetijdsclub voor mensen met een verstandelijke beperking, een begrip in Winterswijk en omstreken. Iedere donderdagavond organiseren enthousiaste vrijwilligers de leukste activiteiten voor de circ 40 deelnemers.

Zo wordt er geknutseld, gekookt, muziek gemaakt en zijn er spel- en ontspanningsactiviteiten. Daarnaast worden er grotere activiteiten georganiseerd zoals Halloween, Sint en Kerst, Carnaval, discoavond of geluidenbingo.

De vrijwilligers zetten zich wekelijks in om weer een spetterend en gevarieerd programma aan te kunnen bieden, met als hoogtepunt ons jaarlijkse Stekkieweekend, een vakantieweekend gevuld met activiteit en gezelligheid. Om dit allemaal te kunnen realiseren, zijn extra handen zeer welkom!

Lijkt het je leuk om als vrijwilliger deel uit te maken van deze vrolijke groep? We zijn iedere donderdagavond (m.u.v. feestdagen) vanaf 19.00 uur aanwezig in het gebouw van de WUh aan de Torenstraat 9 in Winterswijk. Kom gerust eens een kijkje nemen!

Bij interesse kun je ook contact opnemen via een mail naar: stekkie.voorzitter@gmail.com.

Ben of ken je een potentiële deelnemer? Ook dan nodigen we je graag uit!

Meer berichten