Foto: Pexels

Demonstratie karpervissen bij WHV de Karper

Op zondag 8 september houdt WHV De Karper in de eigen visvijver de Puls (Badweg) een activiteit die volledig in het teken staat van het vissen op karper. Niet minder dan de bekende Sensas UK commercial visser, Stu Redman uit Engeland, komt naar Winterswijk om samen met Ricardo Schippers een demonstratie te verzorgen. Aansluitend is er een clinic.

De demonstratie duurt van 10.00 tot 13.00 uur waarbij alle ins en outs met betrekking tot de vijvervisserij aan bod komen. Opgave voor de demonstratie is niet nodig. Het is een 'hands on' ochtend waarbij de praktijk en het zelf voelen en beleven centraal staat. Er staat een complete visuitrusting en alles wordt in de praktijk getest.

Aansluitend – van 13.00 tot 17.00 uur – kunnen maximaal 20 deelnemers zelf met hun eigen materiaal vissen. Stu Redman zal als coach langs de waterkant lopen en zoveel mogelijk tips en trucs geven. Voor het middagdeel, het zelf vissen, is opgave wel noodzakelijk. Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Geef je op door een WhatsApp naar Ricardo te sturen (0615048585). Word je toegevoegd aan de groepsapp 'clinic De Puls' dan ben je uitgenodigd en mag je deelnemen. Deelname aan de demonstratie en de clinic is geheel gratis. Voor een (klein) hapje en een drankje wordt gezorgd. Laat in de reacties eens lezen wat je vindt.

www.whvdekarper.nl

Meer berichten