Foto: PR

Verrassende Hamalandtochten voor fietsers en wandelaars

Winterswijk - WFevenementen houdt op zondag 8 september haar laatste activiteit van 2019. De organisatie, vooral bekend van de Internationale Fiets4daagse Winterswijk, nodigt als afsluiting van het seizoen zowel wandelaars als fietsers uit deel te nemen aan de Hamalandtochten.

De wandelaars kunnen tussen 9.00 en 11.00 uur starten voor een fraaie tocht van 15 kilometer door de buurtschappen Meddo, Huppel en Henxel. De route voert de deelnemers over kleine wegen, bospaden en langs weilanden. Halverwege is er een rustpunt waar een hapje en een drankje kunnen worden genuttigd. Fietsers kunnen kiezen uit routes van 40 of 60 kilometer, start tussen 10.00 en 12.00 uur. De fietsroutes gaan op de heenweg via Meddo, Zwillbrock, Eibergen en Rekken naar de pauzeplaats in Oldenkotte ; de deelnemers aan de lange tocht maken een mooie lus door het Haaksbergerveen. De terugweg gaat via Ellewick, Vreden en Meddo.

Start en finish van alle tochten zijn bij recreatiepark De Sevinkmolen aan de Meddoseweg in Winterswijk, nabij de recreatieplas 't Hilgelo. Zowel de wandel- als de fietstochten worden duidelijk uitgepijld, daarnaast ontvangen de deelnemers een uitgebreide routebeschrijving. Deelnamekosten zijn € 3,00 per persoon, inclusief een kleine versnapering.

Meer info: www.wfevenementen.nl

Meer berichten