Nel Schellekens
Nel Schellekens (Foto: Alexander van Berge)

Uit de steigers - Keunenhuis kieken!

Boerderij het Keunenhuis is uit de steigers! De historisch boerderij is bewoonbaar en beleefbaar gemaakt door Natuurmonumenten. Een unieke rijksmonumentale boerderij, waar de tijd stilgestaan heeft, is hiermee veilig gesteld voor de toekomst. Kom je ook kijken?

Woold - Van 'kop-tot-kont'-chef Nel Schellekens en haar partner Henk den Herder gaan vanaf nu heden, verleden én toekomst samenbrengen op deze unieke plek. Samen met Natuurmonumenten nodigen zij je uit. Kom je ook Keunenhuis kieken op 22 september, 6 oktober, 20 oktober of 3 november?

Tickets zijn alleen van tevoren te reserveren via: www.natuurmonumenten.nl/agenda. Daar vind je ook alle tijdstippen per datum en de kosten.

Beleef het landschap met de boswachter én op je bord
Op deze zondagen worden zowel de binnen- als de buitenmens verwend op het Keunenhuis. Wandel met de boswachter over het kleinschalige landgoed. Geniet van de afwisseling van de akkers, houtwallen, weilanden en boomgaard. Met wat geluk spot je patrijzen of een ree. Luister naar de melodieuze zang van de geelgors en het verhaal van de boswachter, die je meeneemt naar het verleden.

Na een half uurtje wandelen, kan je het Keunenhuis van binnen bekijken. Dwaal door de museale ruimtes, beleef de geschiedenis en de toekomst van het Keunenhuis. Nel verhaalt op smakelijke wijze. Er wordt een voormiddags/namiddags maaltje geserveerd (denk aan een high-tea, maar dan in Keunenhuisstijl).

(H)eerlijk eten in het Keunenhuis
Nel brengt het landschap op je bord en werkt met de seizoenen mee. Het woord 'voedselverspilling' is haar vreemd. Haar kijk op voedsel gaat Nel in het Keunenhuis uitdragen en overbrengen op vakgenoten, leerlingen, maar vooral ook op levensgenieters die voor een maaltijd op gezette tijden kunnen aanschuiven.

Trek gekregen? Meld je dan snel aan voor 'Keunenhuis kieken' via www.natuurmonumenten.nl/agenda

Data: 22 september, 6 oktober, 20 oktober en 3 november
Prijs: 17,50 euro voor leden, 20 euro voor niet-leden.
Tijden: 10.00-12.00 uur, 11.30-13.30 uur, 13.00-15.00 uur en 14.30-16.30 uur.

Meer berichten