Behendigheidscursus Kynologenclub.
Behendigheidscursus Kynologenclub. (Foto: Ronny Elschot)

Najaarscursussen Kynologenclub Winterswijk

Op maandag 2 september beginnen weer alle trainingen van de Kynologenclub Winterswijk en omstreken. U kunt zich hiervoor opgeven op het veld van KC-Winterswijk, Frerikshof 7, 7103 CD Winterswijk.

Winterswijk - Op maandag 26 augustus van 20.00 tot 21.00 uur is het inschrijven voor Groep A (beginners) – vanaf 6 maanden en Groep B (gevorderden) en FCI Obedience: Beginners, I, II en III en de nieuwe opstapcursus. Op dinsdag 27 augustus van 20.15 tot 21.00 uur kunt u inschrijven voor de Puppycursus voor puppy’s tot 6 maanden oud en Behendigheid.

Voor de cursus Behendigheid moet de hond minimaal 1 jaar oud zijn en in het bezit zijn van het A-diploma van de vereniging. De kosten voor de cursussen van de FCI-Obedience Beginners, I, II en III zijn exclusief examenkosten voor het landelijke examen en het eventuele werkboekje of het logboek.

Om deel te kunnen nemen aan onze cursussen moet u lid zijn van onze vereniging. De minimumleeftijd voor deelname is 14 jaar. U kunt zich uitsluitend opgeven op genoemde data. Daarnaast verwachten wij dat u uw hond(en) goed laat enten, voordat u aan de trainingen deelneemt.

Meer berichten