Fietsvierdaagsedeelnemers vertrekken bij Den Angang
Fietsvierdaagsedeelnemers vertrekken bij Den Angang (Foto: PeGeWe fietsvierdaagse)

Aangepaste vertrektijden PeGeWe Fietsvierdaagse

Winterswijk - In verband met de verwachte hoge temperaturen zijn de starttijden van de PeGeWe Fietsvierdaagse aangepast. Deelnemers kunnen vanaf 08.00 u starten, wat vooral voor de lange afstand (ongeveer 50 km) prettig kan zijn. Deze vierdaagse is van dinsdag 23 tot en met vrijdag 27 juli.

Dagelijks kan men kiezen uit drie verschillende afstanden: ongeveer 20, 35 of 50 km door de prachtige omgeving van Winterswijk. Een deel van de routes is geschikt voor scootmobielrijders. Voor duo- en rolstoelfietsen zijn er aangepaste routes geschreven. Het is ook mogelijk om slechts een of een paar dagen mee te fietsen. Alle deelnemers maken elke dag kans op een heerlijke prijs. Voor deelnemers die alle vier dagen meefietsen is er zelfs een diner voor twee te winnen, gesponsord door Hotel Stad Munster.

Goede doelen
De opbrengst van de PeGeWe fietsvierdaagse is geheel bestemd voor drie goede doelen: zorgboerderij De Olden Gaorden, hospicegroep De Lelie en Kledingbank Winterswijk e.o. Start- en vertrekpunt is Den Angang aan de Markt in Winterswijk. Den Angang is ook geopend voor een gezellig praatje, een kopje koffie of om lootjes te kopen. Ook daarmee worden de goede doelen gesteund.
Voor meer informatie kan men bellen met de organisatie: 06 5706 2576 of mailen naar pegewefietsvierdaagse@pgwinterswijk.nl

Meer berichten