Bootcamp kinderen en volwassenen nieuw in het aanbod van Penta Winterswijk.
Bootcamp kinderen en volwassenen nieuw in het aanbod van Penta Winterswijk. (Foto: PR Penta Winterswijk)

Penta Winterswijk breidt lesaanbod uit

Penta Winterswijk speelt graag in op de vraag van haar leden. Zo introduceert Penta Winterswijk vanaf september Magic Games. Voor ieder kind is bewegen belangrijk. Maar niet alle kinderen houden ervan om (bewust) elementen te leren zoals we dat doen bij de recreatieve turnlessen.

Magic games staat voor magische, vernieuwde maar vooral uitdagende spellen. Spellen waarvan de Winterswijke jeugd hoogstwaarschijnlijk nog nooit gehoord heeft. Deze les wordt een combinatie van het spelen van een spel met toestellen, behendigheid en coördinatie. De ene week toestellenslagbal, de andere week tien tellen in de Rimboe, Apekooi of Indiana Jones. Maar wat dacht je van Mario kart, Multibal, Speed Tag óf Kolonisten van Catan?

Daarnaast zal Penta Winterswijk bootcamp voor kinderen en volwassenen in haar lesaanbod opnemen. Bootcamp voor volwassenen is populairder dan ooit. Maar bootcamp voor kinderen is geliefd! Met een kinder bootcamp leren kinderen spelenderwijs sporten. Zo kunnen ze zich lekker uitleven, aan de conditie werken en zelfvertrouwen krijgen. Samen met vriendjes of vriendinnetjes sportief bezig zijn in de buitenlucht.

Sportieve opdrachtjes
''Tijdens deze leuke en intensieve les gaan wij allerlei sportieve opdrachtjes uit te voeren onder leiding van een ervaren begeleider. Dit alles op je eigen niveau zodat een ieder het maximale uit zichzelf kan halen. Tijdens een bootcamptraining nemen wij alle aspecten van sporten mee. Denk hierbij aan kracht, uithoudingsvermogen, snelheid, algehele fitheid. Uiteraard beginnen we met een goede warming-up om te zorgen dat je geen overmatige spierpijn of blessures oploopt. Vervolgens gaan we aan de slag met kracht-, flexibiliteits- en conditieoefeningen.''

De proeflessen beginnen bij voldoende aanmeldingen. Kijk op: www.pentawinterswijk.nl voor meer informatie.

Meer berichten