Veel enthousiasme onder de medewerkers bij de heropening van bijzonder Gewoon. (Foto: Han van de Laar)
Veel enthousiasme onder de medewerkers bij de heropening van bijzonder Gewoon. (Foto: Han van de Laar)

'Onze droom komt uit!'

Winterswijk - Trots en zichtbaar tevreden kijken Myrthe Sikkink en de medewerkers terug op wat er de afgelopen vijf jaar is bereikt. "Bijzonder Gewoon slaat enorm aan, enerzijds als lunchcafé en anderzijds als een plek waar mensen met een beperking de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en werkervaring op te doen. Onze droom is uitgekomen!"

Voor Myrthe is deze formule geslaagd, maar ze wil nu eigenlijk een stapje verder. "Onze medewerkers moeten ook kunnen uitstromen naar andere bedrijven. Hier zie je dat het werkt. Dus ondernemers, kom op!"

Het was druk bij de heropening. De afgelopen periode werd de serre verruimd, het terras vergroot en de keuken verplaatst. Tevens is er een verbinding gemaakt met het aangrenzende pand Bossesteeg 2c. Die heropening werd met medewerkers, familie, klanten, ondernemers en anderen gevierd. Er was zelfs een toespraak van burgemeester Bengevoord vanuit Polen, waar hij verbleef. "Binnenkort kom ik weer die lekkere yoghurtjes eten en koffie drinken. Heel veel plezier met elkaar!"

Op de foto veel enthousiasme onder de medewerkers bij de heropening van Bijzonder Gewoon. (Foto: Han van de Laar)

Meer berichten