Bedrijfsleider Frans Mul bedankt Hein en Janny Willekes voor de fijne samenwerking in al die jaren.
Bedrijfsleider Frans Mul bedankt Hein en Janny Willekes voor de fijne samenwerking in al die jaren. (Foto: Ronald van der Wiel)

Hein Willekes voor laatste keer op pad voor Winterwarm Heating Solutions

Winterswijk - Al in 1963 bracht Hein Willekes met zijn vrachtwagen heaters weg voor Winterwarm. Donderdag kwam hij voor de laatste keer naar het bedrijf om zijn vrachtwagen vol te laden. Na zoveel jaren het hele land voor Winterwarm rond gereden te hebben liet het bedrijf dit moment niet ongemerkt voorbij gaan.

Een ere-escorte van twee heftrucks begeleidde Hein de laatste 100 meter naar de Industrieweg 8. Fotoplakkaten met zijn vrachtwagen en de tekst 'Bedankt, Hein' lieten duidelijk de waardering van de Winterwarm 'collega’s' blijken. Jarenlang laadde hij wekelijks meerdere transporten voor het bedrijf en zorgde er voor dat de heaters onbeschadigd op de juiste plaats aankwamen. Hoewel niet in dienst, is Hein toch bijna een collega geworden. De zak snoep die hij wekelijks meebracht werd uiteraard ook zeer op prijs gesteld!

Bedrijfsleider Frans Mul bood mevrouw Willekes een bloemetje aan omdat ze haar man zo vaak moest "afstaan" aan Winterwarm en Marcel Memelink, hoofd Expeditie, bood Hein een speciale fles Winterwarm-bier aan. Dit als voorproefje op de vakantieborrel waar officieel afscheid van Hein genomen zal worden en hij wel een biertje mag drinken. Vandaag moest hij immers nog achter het stuur!

Meer berichten