Aanmelden Vrijwilliger Hartslag NU

In het buitengebied zijn al veel vrijwilligers actief bij Hartslag NU, maar we hebben er nooit genoeg. Zeker niet als elke seconde telt. Meldt je ook aan als vrijwilliger bij Hartslag NU!

Een acute circulatiestilstand kan iedereen overkomen. Als vrijwilliger van Hartslag NU kunt u mensenlevens redden door de eerste minuten na een circulatiestoornis te overbruggen.

Meldt u aan als vrijwilliger bij Hartslag NU. Onze vrijwilligers:
- hebben een erkende reanimatietraining gevolgd of zijn bereid deze te volgen;
- willen en kunnen 24 uur per dag en 7 dagen per week een oproep ontvangen;
- gaan jaarlijks naar een vervolgtraining.

Ook artsen, verpleegkundigen of anderen werkzaam in de zorg die kunnen reanimeren, zijn van harte welkom als vrijwilliger bij Hartslag NU.

Trainingen
Hartslag NU biedt trainingen aan in uw regio in samenwerking met een erkende opleidingsinstelling. Wanneer u bij een andere organisatie uw training wilt volgen, kunt u bijvoorbeeld terecht bij de plaatselijke EHBO vereniging, het Oranje kruis, het Rode kruis, de GGD of de Nederlandse hartstichting.

BHV
Bent u in het bezit van een BHV-certificaat met reanimatie, dan is dit voldoende om u aan te melden als vrijwilliger. De training van Hartslag NU is dan niet nodig om extra te volgen als u de BHV-cursus blijft herhalen en bij blijft houden!

24/7 AED’s
In het buitengebied hebben we met financiële hulp van WCL het aantal 24/7 beschikbare AED’s inmiddels van 10 naar 30 gebracht!

Voor meer informatie of om u aan te melden voor de cursus reanimeren kunt u terecht bij de Werkgroep Verkeer en Veiligheid buitengebied Winterswijk: Conny te Walvaart, 0543-569492 of email: connytewalvaart@gmail.com en/of Bert Nijman, 06-27046905 of email: bjnijman02@gmail.com

Meer berichten