De Tuinier sluit na een periode van 28 jaar op 31 augustus definitief haar deuren. Maar eerst wacht nog de uitverkoop.
De Tuinier sluit na een periode van 28 jaar op 31 augustus definitief haar deuren. Maar eerst wacht nog de uitverkoop. (Foto: PR)

Tuincentrum de Tuinier sluit voorgoed haar deuren

Tuincentrum de Tuinier aan de Sibbinkweg te Winterswijk gaat dicht. De reden hiervoor is dat Wim en Trees van Swigchem met pensioen gaan. ''En er zijn geen opvolgers, zodat we wel genoodzaakt zijn om te sluiten'', aldus Wim en Trees.

Winterswijk - ''We vinden het heel jammer dat we gaan sluiten, want in de afgelopen 27 jaar dat we tuincentrum de Tuinier hebben gerund hebben we heel veel goede contacten met klanten opgebouwd. De klanten komen graag, kopen graag en maken graag een praatje met ons. Dat zullen we erg gaan missen. We zullen aan ons 'derde leven' moeten wennen, maar stiekem hebben we er ook wel veel zin in'', zo laat het ondernemerspaar weten.

Uitverkoop
''Maar eerst komt de grote finale, de uitverkoop. Op 11 juni beginnen we met 40 % korting op alles, en wat daarna overblijft gaat met 50% of zelfs 70% korting weg. Zie ook de advertentie in deze krant. Op dit moment zitten we nog vol met planten en veel andere artikelen zodat het de moeite loont om nog een keer te komen kijken. Vanaf 31 augustus zijn we voorgoed gesloten.''

Wim en Trees van Swigchem hopen de komende maanden tijdens de opruiming hun klanten nog eens terug te zien. ''We hopen dat u ons tijdens de opruiming nog een keer komt bezoeken. We bedanken al onze klanten voor het vertrouwen in die 27 jaar en mochten we u niet meer zien tijdens de uitverkoop dan wensen we u alle goeds voor de toekomst toe.''

Meer berichten