Josien Krosenbrink en Wilma te Paske
Josien Krosenbrink en Wilma te Paske (Foto: Peter Melchers)

Opruiming met 'Opstellingen van het Verlangen'

Miste - Josien Krosenbrink van Centrum Indianenverhalen in Miste organiseert een tweedaagse workshop ‘Opstellingen van het Verlangen’ onder leiding van Wilma te Paske.

Zoals je in je huis regelmatig schoon moet maken en opruimen om het leefbaar te houden zo kun je ook in je hoofd ruimte scheppen . Want ook daar zit vaak veel ‘rommel’. Oude overtuigingen, oude gewoonten, oude normen, die niet meer functioneel zijn, gaan je tegenwerken.

Om jezelf te zien, heb je een spiegel nodig. Zo’n spiegel kunnen andere mensen zijn, die weergeven wat ze zien van hoe jij je gedraagt. Zelf heb je dat vaak niet eens door. Iedereen heeft andere mensen nodig om ‘gespiegeld’ te worden.

Een prachtige manier om te spiegelen is door een ‘Opstelling van het Verlangen’ te doen. De representanten die je kiest voor je innerlijke aspecten, geven weer hoe jij omgaat met die delen in je zelf. Dat kan confronterend zijn, maar het geeft inzicht en energie! Hierdoor kun je de beslissing nemen of de stap zetten die nodig is om verder te komen. Zaterdagen 1 en 15 juni.

Meer informatie bij Josien Krosenbrink: 0543565540 of info@centrumindianenverhalen.nl

Meer berichten