Foto: © Natuurmonumenten - Mirella Sinnige

OERRR waterdiertjes zoeken in Korenburgerveen

Winterswijk - Ga je mee waterdiertjes zoeken in een poel bij het Korenburgerveen in Winterswijk? Natuurmonumenten organiseert op zondag 26 mei van 14 tot 16 uur OERRR waterdiertjes zoeken. Ontdek de onderwaterwereld van het Korenburgerveen.

Gewapend met schepnet, loeppotje en zoekkaarten ga je op zoek naar waterdiertjes. Kikkervisjes, salamanders, libellenlarven, bootsmannetjes en schaatsenrijders; je kunt ze allemaal vinden in de poel van het Korenburgerveen. Samen met boswachters ga je op zoek naar deze beestjes in en bij de prachtige poel.

Je ontdekt waar de meeste diertjes zich schuilhouden en wat er allemaal in het water leeft Ook vlak boven het water in de poel zie je van alles vliegen, mooie libellen scheren over het water. Doe je mee? Dan ben jij straks ook een echte waterexpert!

Deelname kost € 4,- per kind voor OERR-leden/ Natuurmonumenten-leden en € 7,- per kind voor niet-leden. Let op: tickets zijn alleen vooraf te koop via www.natuurmonumenten.nl.

OERRR is overal
Zodra een kind de deur uitstapt, stapt het in OERRR. Want OERRR is overal: op straat, in de tuin en in het bos. OERRR is lekker buiten spelen, fantaseren, klimmen en klauteren. Een prachtige wereld ontdekken en spannende dingen in de natuur beleven.

Kijk snel op https://www.natuurmonumenten.nl/kinderen

Meer activiteiten?
Kijk op www.natuurmonumenten.nl/agenda . Volg ons via twitter @bosw8erJanine of via facebook Achterhoek-Natuurmonumenten

Meer berichten