Mathilde Groen is erg ingenomen met ‘Thils Brocanterie & Lifestyle’ aan de Goudvinkenstraat 4. In de voormalige Kijkshop 'kijk je ook nu je ogen weer uit!'
Mathilde Groen is erg ingenomen met ‘Thils Brocanterie & Lifestyle’ aan de Goudvinkenstraat 4. In de voormalige Kijkshop 'kijk je ook nu je ogen weer uit!' (Foto: Han van de Laar. )

Thils Brocanterie & Lifestyle in voormalige Kijkshop

"Zo'n vier jaar geleden ben ik begonnen", vertelt Mathilde Groen van Thils Brocanterie & Lifestyle. "Nu heb ik mijn grote droom verwezenlijkt. Een ruime winkel inclusief werkplaats om kasten op te knappen en workshops te geven."

Winterswijk – Weliswaar had Mathilde al eerder in Aalten winkels, maar die werden te klein. De keuze voor Winterswijk was niet zo moeilijk. "Dit pand is ruim en hier is een echt mooi winkelbestand. Daar past mijn winkel heel goed tussen. Ik zit naast een riante parkeergelegenheid, dus men kan grotere spullen, zoals kasten die ik opknap, makkelijk brengen en ophalen." Vanuit huis in Lichtenvoorde runt Mathilde nog een webwinkel.

Niet alleen Winterswijkers, maar ook Duitsers en toeristen hebben de onlangs geopende winkel ontdekt. Een grote verscheidenheid en zeer uitnodigend om in rond te snuffelen. Mathilde: "Ik houd niet van stapels van alles hetzelfde, nee ik bied veel diversiteit. Zo verkoop ik, inclusief via de webwinkel, 11.000 verschillende artikelen van Clayre & Eef, topper onder de woonaccessoires. Ook bijvoorbeeld het merk Kolony vindt gretig aftrek. Volop keuze, overtuig jezelf." Thils is geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

thils.nl

Meer berichten