The Glitch
The Glitch (Foto: PR Penta Winterswijk)

Penta Dance Department op erepodium bij EK in Veldhoven

Winterswijk - Afgelopen weekend vond het EK HipHop van UDO (United Dance Organisation) plaats. Dansers van de dansafdeling van Penta Winterswijk, Penta Dance Department reisde afgelopen zaterdag- en zondag met 3 teams, 3 solo’s en een duo af naar Veldhoven. Daar troffen zij tegenstanders uit diverse Europese landen die allemaal op hoog niveau hun kunnen hebben laten zien.

Zaterdag lukte het Fleur Swienink en Manou te Voortwis als duo maar ook beide als solo, de finale op zondag te halen. Kaylee Wheeler heeft haar solo goed gestreden maar heeft de finale niet gehaald. Ook van de teams heeft Not Your Average de finale helaas niet gehaald.

Het was dus zondag de beurt aan teams Vanilla Funk en The Glitch nogmaals af te reizen naar het zuiden waar ze respectievelijk als 6e en 5e van Europa zijn geëindigd! Beide teams hebben een fantastische showcase neergezet. Fleur en Manou zijn als duo op een mooie 4e plek geëindigd. Als solo is Fleur ook als 4e geëindigd en Manou mag zich 2e van Europa noemen in haar categorie.

Penta Winterswijk is trots op alle meiden die zaterdag- en zondag vol overgave en passie hebben gestreden op dit EK en kijkt terug op een vermoeiend maar voldaan weekend.

Meer berichten