de lentelammetjes team 2 met van links naar rechts, Erwin, Bart, Edwin, Liza, Leonie en Carla
de lentelammetjes team 2 met van links naar rechts, Erwin, Bart, Edwin, Liza, Leonie en Carla (Foto: Erwin Ruesink)

Lentelammetjes van 't Pluumke'67 azen op titel

Winterswijk - Na de reguliere competitie doen er twee teams van 't Pluumke'67 mee aan de extra voorjaarscompetitie. Deze competitie is opgezet om langer wedstrijden te kunnen spelen nadat de reguliere competitie afgelopen is. Bij deze competitie worden alleen dubbel en mix wedstrijden gespeeld.

Aangezien het om een voorjaarscompetitie gaat zijn spelers in de beide teams genoemd als Lentelammetjes. Het team Lentelammetjes 1 gaat tot nu toe aan kop in hun poule in de derde klassen en moeten nog 2 wedstrijden spelen. Lentelammetjes team 2 daarentegen staan ook aan kop in hun poule in de zesde klassen en met nog 1 wedstrijd te gaan is daar duidelijk zicht op het kampioenschap!
Dit team heeft genoeg aan drie gewonnen partijen om kampioen te worden. Het leuke van dit team is dat de dames die meedoen, lid zijn geworden nadat ze mee hebben gedaan met de Probeerbadminton.nu actie van afgelopen jaar. Dat ze nu meespelen en zicht hebben op het kampioenschap is een mooie prestatie.
In oktober begint 't Pluumke'67 weer met deze actie die bedoeld is om mensen enthousiast te maken voor het badmintonspel. Om nu al kennis te maken met badminton is het mogelijk om tot en met juni gratis te komen meespelen op de verschillende speeldata. Voor meer informatie kijk op onze site www.tpluumke67.nl.

Meer berichten