Foto:

Bevrijdingswandeltocht voor Kanjers voor Kanjers

Winterswijk - Op zondag 5 mei is de Bevrijdingswandeltocht voor het goede doel. Deze wandeltocht wordt door Erna Harmelink en Ida van der Lende georganiseerd voor Kanjers voor Kanjers de stichting welke in Oost-Gelderland mooie projecten financiert voor kinderen die niet - of onvoldoende - in staat zijn om te spelen en te sporten vanwege een beperking, langdurige ziekte of financiële beperking.

Het zijn prachtige routes, door de buurtschappen Brinkheurne, Woold en Miste. Er wordt voornamelijk over zandwegen en (bos-)paden gelopen. Op elke afstand is er een pauzegelegenheid. De afstanden zijn 10, 15 en 20 kilometer en de start en finish is bij Recreatiecentrum Het Winkel aan de Slingeweg 20 in Brinkheurne. Starten kan van 9.00 tot 11.00 uur. De kosten bedragen € 7,50 inclusief een kop koffie of thee. Na afloop is er de mogelijkheid om te genieten van een kop soep en/of een broodje voor een speciaal Kanjers voor Kanjers tarief.

Voor die mensen die niet willen of kunnen meelopen die dag is er ook de mogelijkheid om Kanjers voor Kanjers te steunen via de website van de Tristan Hoffman Challenge; https://deelnemers.tristanhoffmanchallenge.com

Voor vragen over de Bevrijdingswandeltocht kan er een e-mail worden verzonden naar: bevrijdingswandeltocht@gmail.com

Meer berichten