Muzikanten op de fiets
Muzikanten op de fiets (Foto: E. ten Dolle)

Fiets mee met de KWOV geslaagd initiatief

Winterswijk - Fiets mee met de KWOV. Een briljant idee, een gouden combinatie van zeven enthousiaste mensen en de KWOV fietsdag was geboren. De datum werd gepland, de routes uitgestippeld, pauzelocaties gevonden, muziekgroepjes gemaakt, catering geregeld en zo kon op 14 april de eerste KWOV fietsdag plaatsvinden.

Er waren maar liefst 122 inschrijvingen en daarnaast waren er nog passanten die aan kwamen op de pauzeplekken omdat het er zo gezellig was. Het weer was aan de koude kant, maar de in de zon was het aangenaam vertoeven. De routes waren mooi, met goed gekozen pauze locaties in het Woold en in Kotten, waar de leden van de KWOV leuke muziek ten gehore brachten en er was gezorgd voor voldoende eten en drinken.

Kortom een succesvolle actiedag waar tevreden op terug gekeken kan worden en waarbij de kas van de KWOV tevens gespekt werd. De fietsactiegroep van KWOV bedankt de sponsoren Jumbo en Starckenroode Koffieservice BV en natuurlijk ook alle deelnemers. Volgend jaar komt er weer een tocht.

Meer berichten