Susanne Schreurs, eigenaresse van De Jager Wonen, voor een deel van haar nieuwe collectie in de Ratumsestraat.
Susanne Schreurs, eigenaresse van De Jager Wonen, voor een deel van haar nieuwe collectie in de Ratumsestraat. (Foto: Han van de Laar)

De Jager Wonen naar Ratumsestraat: 'Hier kunnen we prima uit de voeten'

"We richten ons op eigentijdse meubels en mooie woonaccessoires. Het voormalige Scapinopand aan de Ratumsestraat dat we gaan betrekken, zit ons als gegoten", aldus eigenaresse Susanne Schreurs. "Het pand aan de Vredenseweg is inmiddels te groot en aan onderhoud toe. We zijn dan ook heel blij met de verhuizing."

(door Han van de Laar)

Winterswijk – Susanne: "We waren al langer op zoek naar een geschikt pand waar we beter met onze meubels en accessoires uit de voeten kunnen. We hebben zelfs nog even gedacht aan de Spoorzone, maar het overleg daarover duurde al met al toch wel erg lang. Toen ik zag dat in de Ratumsestraat het oude Scapino-pand leeg kwam, was het meteen raak. Dat leek ons wel wat. De winkel hoeft ook niet meer zo groot te zijn als-ie was, want alles moet up-to-date worden gehouden. De trends gaan steeds sneller en daar spelen we altijd graag op in."

Susanne is eigenaresse van De Jager, maar het is toch ook een echt familiebedrijf. Haar ouders zijn in 1984 op het Weurden begonnen met een woonwinkel. In dat pand huist nu haar broer Jeroen met een Ondernemerscentrum en drie escaperooms.

Senzo Living
Vanaf 1997 zit de Jager aan de Vredenseweg en werd er de franchiseformule OTAK aan toegevoegd. Susanne is zelf in 2001 fulltime in de winkel gaan werken. "In 2009 heb ik de winkel overgenomen van mijn ouders en in 2014 is de OTAK formule vervangen door het eigen label Senzo Living. We werken hier met een vast team van vier personen, bestaande uit mijn partner Maurice, mijn broer André en zijn vrouw Wendy. Daarnaast hebben we diverse oproepkrachten en soms stagiaires."

Naast de eigen Senzo collectie heeft Senzo Living het dealerschap van de populaire merken By-Boo, Dutchbone, Woood en Zuiver. Op slaapgebied wordt de nieuwste collectie van Eastborn geplaatst. Geheel nieuw in het assortiment is het modulair keukenconcept 'The Big Easy Kitchen'. In de winkel is een model te zien met de mogelijkheden hoe één en ander kan worden samengesteld. Het bijzondere van dit concept is dat het van staal is.

Parkeren
"We richten ons op iedereen die op zoek is naar kwalitatief goede meubelen en woonaccessoires voor een betaalbare prijs. De woonaccessoires en kleinmeubelen zijn meestal makkelijk mee te nemen, de grotere meubelen worden naar wens besteld en geleverd. Achter het pand en in de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid."

De openingstijden zijn op maandag vanaf 13.00 uur, dinsdag t/m donderdag van 9.30 tot 18.00 uur, op vrijdag tot 20.30 uur, op zaterdag tot 17.00 uur en tijdens koopzondagen van 13:00 tot 17:00 uur.

De opening vindt plaats in het Paasweekend op Goede Vrijdag 19 april, Paaszaterdag en Tweede Paasdag. In de oude winkel aan de Vredenseweg is vanaf 3 mei een grote uitverkoop op vrijdag en zaterdag.

www.senzoliving.nl en www.jagerwonen.nl

Meer berichten