Dansers Penta Dance Department
Dansers Penta Dance Department (Foto: PR Penta Winterswijk)

Penta Dance Department presteert prima op NK en Shell we Dance Event

Winterswijk - Afgelopen weekend vond het NK plaats van United Dance Organisation. Namens de dansafdeling van Penta Winterswijk, Penta Dance Department mochten hier verschillende teams aan deelnemen.

Zaterdag is het Vanilla Funk gelukt om een mooie 4e plek te behalen. De dag erna was het de beurt aan Not Your Average en The Glitch. Not Your Average werd 9e en The Glitch haalde het podium met de 2e plaats. In de categorie solo heeft Kaylee Wheeler, die pas voor de 3e keer meedeed in deze categorie, een mooie 5e plek behaald, Manou te Voortwis werd 8e en Fleur Swienink haalde het podium met een 3e plek. In de categorie duo hebben Fleur en Manou samen de 2e plek behaald. Alle teams, solo’s en duo zijn door naar het EK dat op 11 en 12 mei plaatsvindt in Veldhoven.

Ook zijn teams Vanilla Fresh, Epic East en The Future afgelopen zondag afgereisd naar Hoofddorp waar voor hun de laatste voorronde plaats vond van het Shell We Dance Event. Epic East viste net langs een podiumplek met een mooie 4eplaats. Ook The Future mocht helaas geen beker mee naar huis nemen. Maar met trots mogen we noemen dat het Vanilla Fresh gelukt is om met maar liefst 17 tegenstanders een super 2e plek te behalen. Zij hebben zich ook nu verzekerd van een plek in de finale welke zal plaatsvinden op 26 mei in Wageningen.

Meer berichten