Melissa Valken met Felony
Melissa Valken met Felony (Foto: eigen foto)

Eventing, dressuur en springen: amazones WR&PC scoren in alle ringen!

Winterswijk - Afgelopen weekend werd er bij de WR&PC een Eventing Derby gehouden. Op zaterdag werd er op wedstrijdniveau gereden. Acht springhindernissen in een basis springparcours en zestien crosshindernissen moesten worden gesprongen. Drie amazones van de WR&PC namen een eerste prijs in ontvangst.

Melissa Valken won met Felony de klasse 80/90 bij de paarden door beide parcoursen foutloos en binnen de tijd te springen met een 7,2 voor stijl. Franne Wolterink won met Dino Gomell de klasse 80/90 cm bij de CDE pony’s door beide parcoursen foutloos te springen met 21,6 tijdfouten in de cross en een 7,3 voor stijl. Anouk Kempers won met Hoppenhof’s Mambo de klasse 40/50 cm bij de CDE pony’s met een foutloos springparcours en 20 straf- en 18 tijdfouten in de cross en een 6,8 voor stijl.

Vivian van den Berg kwam op 24 maart met haar paard Meteor aan start in Lievelde. Zij wonnen in de klasse M2 dressuur de derde prijs met 185,5 punten.

Bente Schukkink was op 24 maart met haar paard Black Sunshine in Varsseveld te vinden. Ze sprongen een foutloos rondje in de klasse BB en wonnen de eerste prijs met 75 punten voor stijl.

Meer berichten